Arsene50

CULTUUR AAN -50%
Plaatsen voor theaters en concerten aan halve prijs

Het aanbod van vrijdag 24 oktober 2014


  Concerten

 • Titel en locatie
  Normale prijs
  Arsène-prijs
  Plaatsen
  Online bestellen
 • Quentin Dujardin Trio feat. Mahsa Vahdat Concert

  Flagey à 20.15

  Uniek categorie

  15,00 €
  8,50 €
  10
  Vanaf 14u*

  Meer info

  • Heilig-Kruisplein, 1 - 1050 Elsene
   Tél : 02-641.10.20
   Email :
   Website : http://www.flagey.be
  Quentin Dujardin Trio feat. Mahsa Vahdat
  Quentin Dujardin is een muzikant die een onuitwisbare stempel achter zich laat. Op zijn nieuwe album dat in oktober uitkomt (Le Silence des saisons) put de Belgische gitarist afkomstig uit Dinant zijn inspiratie uit de verhouding tussen mens en natuur.

  Quentin Dujardin is een muzikant die een onuitwisbare stempel achter zich laat. Op zijn nieuwe album dat in oktober uitkomt (Le Silence des saisons) put de Belgische gitarist afkomstig uit Dinant zijn inspiratie uit de verhouding tussen mens en natuur. Op het podium is hij vergezeld door de fantastische Iranese zangeres Mahsa Vahdat. Een concert zonder grenzen. Flagey, Nice Price by BNP Paribas Fortis, Skoda Jazz Festival Quentin Dujardin, gitaar Olivier Hernandez, chromatische mondharmonica Nicolas Fiszman, bas Mahsa Vahdat, zang + Special guest: Ialma (Galicische zangeressen) http://www.skodajazz.be/

   

   

 • My Brightest Diamond Concert

  Botanique à 20.00

  Uniek categorie

  16,00 €
  9,00 €
  10
  Vanaf 14u*

  Meer info

  • Koningsstraat, 236 - 1210 Sint-Joost-Ten-Node
   Tél : 02-218.37.32
   Email :
   Website : http://www.botanique.be
  My Brightest Diamond
  Samowar

  Het project My Brightest Diamond, dat draait rond muzikale duizendpoot Shara Worden, neemt je mee naar een bijna angstaanjagende wereld. De songs van Shara Worden, wiens talent misschien zelfs kan vergeleken worden met dat van artiesten als Jeff Buckley, schipperen tussen indie, rock en triphop. Altijd geïnteresseerd in een verdere verkenning van de muzikale wereld, legt Shara zich tussen haar eigen werk door, toe op samenwerkingen. Zo liggen de projecten met onder meer Matthew Barney, David Byrne, Fat Boy Slim en anderen haar aan het hart. Nu eens krachtig, dan weer schrikwekkend komt deze Amerikaanse hierheen met haar nieuwe album “This Is My Hand”. Op deze vierde plaat tekent de jongedame voor een terugkeer naar een meer rockende stijl, bevestigt ze haar kwaliteiten als songwriter en gaat ze bovendien de nodige elektronische uitdagingen aan.

   

   

 • The Magic Numbers Concert

  Botanique à 20.00

  Uniek categorie

  21,00 €
  11,50 €
  10
  Vanaf 14u*

  Meer info

  • Koningsstraat, 236 - 1210 Sint-Joost-Ten-Node
   Tél : 02-218.37.32
   Email :
   Website : http://www.botanique.be
  The Magic Numbers
  Goldheart Assembly

  In de lange traditie van getalenteerde songwriters als Bob Dylan en Leonard Cohen, zijn The Magic Numbers erin geslaagd een eigen poprock geluid te creëren. Zowel geïnspireerd door die groten, maar toch uniek, geniet het viertal enorm veel naambekendheid op de Londense scène. Hun nieuwe album “Alias”, dat sinds deze zomer in de winkelrekken ligt, breit een vervolg aan het succes van The Magic Numbers. Bereid u alvast maar voor!

   

   

 • Diminuita Swing Trio Concert

  Art Base à 20.00

  Uniek categorie

  12,50 €
  7,25 €
  4
  Vanaf 14u*

  Meer info

  • Zandstr., 29 - 1000 Brussel
   Tél : 02-217.29.20
   Email :
   Website : http://www.art-base.be
  Diminuita Swing Trio   

   

 • Hernan Reinaudo Trio (ARG) | Myrddin ft. Ana Llanes (flamenco): Guitarras del Sur Concert

  Muziekpublique vzw à 20.00

  Uniek categorie

  14,00 €
  8,00 €
  3
  Vanaf 14u*

  Meer info

  • Molière, Naamsepoortgalerij, Bolwerksquare, 3 - 1050 Elsene
   Tél : 02-217.26.00
   Email :
   Website : http://www.muziekpublique.be
  Hernan Reinaudo Trio (ARG) | Myrddin ft. Ana Llanes (flamenco): Guitarras del Sur
  Hernán Reinaudo Trio: Hernán Reinaudo: gitaar & compositie - Ananta Roosens: viool & trompet - Manu Comté: bandoneon/ Myrddin ft. Ana Llanes: Myrddin: gitaar - Jose Ligero: zang - Ana Llanes: dans
  Onder de noemer ’Guitarras Del Sur’ presenteren we twee topmuzikanten die de gitaartraditie uit Spanje en Argentinië nieuwe horizonten opsturen.

  Onder de noemer ’Guitarras Del Sur’ presenteren we twee topmuzikanten die de gitaartraditie uit Spanje en Argentinië nieuwe horizonten opsturen. De Argentijnse gitarist en componist Hernán Reinaudo tourt voor de vijfde keer door Europa en deze keer om zijn nieuwe CD voor te stellen. Na zijn intrigerende soundtrack van de geprezen film ‘La Máquina Que Hace Estrellas’ werd het tijd voor een geheel nieuw project met eigenzinnige composities waarvoor hij enkele vooraanstaande musici uit de Argentijnse muziekscène uitnodigde. Met zijn uitbundige veelzijdigheid verrast Hernán opnieuw met een geheel eigen mix aan stijlen die hij vlekkeloos aan elkaar weet te rijgen: van folklore en jazz tot tango en flamenco! Een flamboyante mix die symbool staat voor de verscheidenheid die de kosmopolitische stad Buenos Aires zo typeert en siert! Opgegroeid als in het muzikantennest van de familie Decauter, werd Myrddin op zijn 14de gebeten door de rijkdom en originaliteit van de flamencogitaar. Hij volgde masterclasses in Spanje bij grootmeesters uit de flamenco, Manolo Sanlucar, Gerardo Núñez, ... Myrddin is een van die zeldzame artiesten die, wat hij ook doet, muziek van de allergrootste klasse creëert. De veelzijdigheid van invloeden en stijlen en zijn uitdagende experimenteerdrang zorgen ervoor dat hij zich een aparte stijl van de hedendaagse flamenco eigen heeft gemaakt. Myrddin is te zien aan de zijde van Jef Neve (te zien op de laatste Brosella jazz), Gabriel Rios en staat nu klaar om een traditioneel guitarra, cante y baile trio aan te gaan. Daarbij omringt hij zich met zanger José Ligero, die als kind de cante flamenco in zijn pure vorm leerde van zijn vader en andere meesters uit de zigeunerwijk van Triana, en danseres Ana Llanes die ervaring opdeed bij grote dansers zoals Mercedes Ruiz, Joaquin Grilo, Ana Maria Lopez,....

   

   

 • German Jazz Nights - CNIRBS Concert

  Jazz Station à 20.30

  Uniek categorie

  10,00 €
  6,00 €
  4
  Vanaf 14u*

  Meer info

  • Leuvensestwg, 193a - 1210 Sint-Joost-Ten-Node
   Tél : 02-733.13.78
   Email :
   Website : http://www.jazzstation.be/
  German Jazz Nights - CNIRBS
  Matthäus Winnitzki - keyboards, compositions / Stephan Meinberg - trumpet, euphonium / Konrad Ullrich - drums   

   

 • JOY Concert

  Théâtre de la Balsamine à 22.00

  Uniek categorie

  15,00 €
  8,50 €
  10
  Vanaf 14u*

  Meer info

  • Felix Marchallaan, 1 - 1030 Schaarbeek
   Tél : 02-735.64.68
   Email :
   Website : http://www.balsamine.be
  JOY   

   

 • Elaine McKeown and the Swingmasters Concert

  The Music Village à 21.00

  Uniek categorie

  18,00 €
  10,00 €
  8
  Vanaf 14u*

  Meer info

  • Steenstr., 50 - 1000 Brussel
   Tél : 02-513.13.45
   Email :
   Website : http://www.themusicvillage.com
  Elaine McKeown (vocals), Peter Verhas (sax), Hinderik Leeuwe,(trumpet), Stijn Wauters,(piano), Stefan Willems (lead, bass),Paul Bourdiaudhy, (drums)
  An evening at the Cotton club

  A concert dedicated to the everlasting miracle called “swing”, and the romantic support of the American Song Book. The Swingmasters and Lady singer Elaine Mc Keown propose us a selection of fine jazz standards. The elegance of Elaine's singing and the « cotton club »- sound of the band ensure a lovely and swinging evening…

   

   


 • Voorstellingen

 • Titel en locatie
  Normale prijs
  Arsène-prijs
  Plaatsen
  Online bestellen
 • Vader Voorstelling

  KVS_Bol à 20.00

  2ieme

  17,00 €
  9,50 €
  6
  Vanaf 14u*

  Meer info

  • Lakensestraat, 146 - 1000 Brussel
   Tél : 02-210.11.12
   Email :
   Website : http://www.kvs.be
  Vader
  Peeping Tom

  Vader speelt zich af in de visitekamer van een bejaardentehuis waarvan de torenhoge muren in de verf zetten dat alles zich diep onder de grond afspeelt. In het midden van die wachtkamer tussen de wereld van de levenden en de doden troont de figuur van de vader, die zich langzaam lijkt te distantiëren van de mensenmaatschappij. Zijn verdwijning verwijst niet zozeer naar het verhaal van één individu, maar naar de mythologie van de vader. Hij lijkt tegelijk goddelijk en belachelijk, getuigt van een rijk geestelijk leven maar is net zo goed afgezonderd, op de terugweg, leeg. Schuilt in zijn verleden een diep geheim of is hij simpelweg krankzinnig, verward? De andere bewoners en het personeel bekijken hem met afkeer en leedvermaak, affectie en onverschilligheid. Het stuk alludeert op die groeiende kloof tussen waarneming en werkelijkheid. Met aangrijpende humor onderzoekt Vader het ogenblik waarop in het geheugen – of gaat het veeleer om zijn verbeelding? hallucinaties? – van een oude man (een hedendaagse Don Quichot) de dagelijkse realiteit in een droom dreigt om te slaan. Vader is Peeping Tom ten voeten uit: echter dan echt, met virtuoze dansers in dienst van een zeer beeldende poëzie, dansend om het onzegbare heen, die diepe duisternis van het menselijke tekort.

   

   

 • Le portrait de dorian Gray Voorstelling

  Théâtre Royal des Galeries à 20.15

  2° etage cat 1

  14,00 €
  8,00 €
  4
  Vanaf 14u*

  Meer info

  • Koningsgalerij, 32 - 1000 Brussel
   Tél : 02-512.04.07
   Email :
   Website : http://www.trg.be
  Le portrait de dorian Gray
  Van Oscar Wilde, regie Patrice Mincke, met Damien De Dobbeleer, Benoît Verhaert, Frédéric Clou,…   

   

 • De mémoire de papillon Voorstelling

  Comédie Claude Volter à 20.15

  Uniek categorie

  24,00 €
  13,00 €
  10
  Vanaf 14u*

  Meer info

  • Broeders Legrainln., 98 - 1150 Sint-Pieters-Woluwe
   Tél : 02-762.09.63
   Email :
   Website : http://www.comedievolter.be
  De mémoire de papillon
  Van Philippe Beheydt & Stéphanie Mangez, regie Philippe Beheydt, met Philippe Beheydt   

   

 • Médée Voorstelling

  Théâtre de la Place des Martyrs à 20.15

  Balcon

  14,50 €
  8,25 €
  4
  Vanaf 14u*

  Parterre

  16,50 €
  9,25 €
  4
  Vanaf 14u*

  Meer info

  • Martelaarsplein, 22 - 1000 Brussel
   Tél : 02-223.32.08
   Email :
   Website : http://www.theatredesmartyrs.be
  Médée
  Mise en scène et Scénographie Daniel Scahaise Assistant à la mise en scène : Bernard Gahide et Léo Delemen Musique originale Daniel Dejean Costumes Anne Compère Coiffures Laetitia Doffagne Régie/Lumières Philippe Fontaine.   

   

 • Focus Hamadi Voorstelling

  Théâtre de la Place des Martyrs à 20.15

  Parterre

  16,50 €
  9,25 €
  4
  Vanaf 14u*

  Meer info

  • Martelaarsplein, 22 - 1000 Brussel
   Tél : 02-223.32.08
   Email :
   Website : http://www.theatredesmartyrs.be
  Focus Hamadi
  Van en door Hamadi en Soufian El Boubsi   

   

 • Perplexe Voorstelling

  Théâtre de Poche à 20.30

  Uniek categorie

  18,00 €
  10,00 €
  10
  Vanaf 14u*

  Meer info

  • Gymnasiumweg a -Ter Kamerenbos, 1 - 1000 Brussel
   Tél : 02-649.17.27
   Email :
   Website : http://www.poche.be
  Perplexe
  Van Marius von Mayenburg, regie Sofia Betz   

   

 • Conversations avec ma mère Voorstelling

  Le Public à 20.30

  Strapontins

  25,00 €
  13,50 €
  4
  Vanaf 14u*

  Meer info

  • Braemtstraat, 64-70 - 1210 Sint-Joost-Ten-Node
   Tél : 0800-944.44
   Email :
   Website : http://www.theatrelepublic.be
  Conversations avec ma mère
  van Santiago Carlos Oves en Jordi Galceran   

   

 • Je dis moi que la Poésie se mange Voorstelling

  Le Jardin de ma Soeur à 21.00

  Uniek categorie

  12,00 €
  7,00 €
  6
  Vanaf 14u*

  Meer info

  • Op de hoek van de Brandhoutkaai en de Grootgodshuisstraat - 1000 Brussel
   Tél : 02-217.65.82
   Email :
   Website : http://www.lejardindemasoeur.be
  Van Géo Norge, regie François Champdeblés   

   

 • Vieil Voorstelling

  Théâtre de la Balsamine à 20.30

  Uniek categorie

  15,00 €
  8,50 €
  4
  Vanaf 14u*

  Meer info

  • Felix Marchallaan, 1 - 1030 Schaarbeek
   Tél : 02-735.64.68
   Email :
   Website : http://www.balsamine.be
  Vieil   

   

 • Les Damnés Voorstelling

  Poème 2 à 20.00

  Emplacement libre

  15,00 €
  8,50 €
  10
  Vanaf 14u*

  Meer info

  • Schotlandstraat, 30 - 1060 Sint-Gillis
   Tél : 02-538.63.58
   Email :
   Website : http://www.theatrepoeme.be
  Les Damnés
  Van William Cliff   

   

 • Alice Voorstelling

  Atelier 210 à 20.30

  Uniek categorie

  18,00 €
  10,00 €
  10
  Vanaf 14u*

  Meer info

  • Sint-Pietersesteenweg 210 - 1040 Etterbeek
   Tél : 02-732.25.98
   Email :
   Website : http://www.atelier210.be
  Alice
  regie Ahmed Ayed, met Alicia Frochisse, Jean-François Maun, Mathilde Mosseray, Baptiste Moulart, Camille Sansterre, Gaël Soudr   

   

 • Quarante-et-un Voorstelling

  Théâtre Varia à 20.30

  Uniek categorie

  20,00 €
  11,00 €
  10
  Vanaf 14u*

  Meer info

  • Skepterstraat, 78 - 1050 Elsene
   Tél : 02-640.82.58
   Email :
   Website : http://www.varia.be
  Quarante-et-un
  Van Transquinquennal   

   

 • Nuit Torride à L'Hospice Voorstelling

  Magic Land Theatre à 20.30

  Uniek categorie

  18,00 €
  10,00 €
  6
  Vanaf 14u*

  Meer info

  • d'Hoogvorststraat, 14 - 1030 Schaarbeek
   Tél : 02/245.50.64
   Email :
   Website : http://www.magicland-theatre.com
  Nuit Torride à L'Hospice
  Regie Patrick Chaboud   

   

 • Bonté Divine Voorstelling

  La Flûte Enchantée à 20.30

  Uniek categorie

  16,00 €
  9,00 €
  10
  Vanaf 14u*

  Meer info

  • Lentestraat, 18 - 1050 Elsene
   Tél : 02-660.79.50
   Email :
   Website : http://www.lafluteenchantee.be
  Bonté Divine
  Van Louis-Michel Colla en Frédéric Lenoir, regie Jean-Luc Duray   

   

 • Bibot Debout! Voorstelling

  Théâtre 140 à 20.30

  Uniek categorie

  20,00 €
  11,00 €
  10
  Vanaf 14u*

  Meer info

  • Eugène Plaskyln., 140 - 1030 Schaarbeek
   Tél : 02-733.97.08
   Email :
   Website : http://www.theatre140.be
  Bibot Debout!   

   

 • Double Voorstelling

  CC Rijke Klaren à 20.30

  Uniek categorie

  16,00 €
  9,00 €
  10
  Vanaf 14u*

  Meer info

  • Rijkeklarenstr., 24 - 1000 Brussel
   Tél : 02-548.25.80
   Email :
   Website : http://www.lesrichesclaires.be
  Double   

   

 • Moi, votre ami? Voorstelling

  CC Rijke Klaren à 20.30

  Uniek categorie

  16,00 €
  9,00 €
  10
  Vanaf 14u*

  Meer info

  • Rijkeklarenstr., 24 - 1000 Brussel
   Tél : 02-548.25.80
   Email :
   Website : http://www.lesrichesclaires.be
  Moi, votre ami?   

   

 • Ô Ministres Intègres Voorstelling

  Théâtre de la Vie à 20.00

  Uniek categorie

  12,00 €
  7,00 €
  4
  Vanaf 14u*

  Meer info

  • Dwarsstraat, 45 - 1210 Sint-Joost-Ten-Node
   Tél : 02-219.60.06
   Email :
   Website : http://www.theatredelavie.be
  Ô Ministres Intègres   

   

 • Couscous aux lardons Voorstelling

  Fou Rire à 20.15

  Placement libre

  22,00 €
  12,00 €
  10
  Vanaf 14u*

  Meer info

  • Tweestationsstraat, 124b - 1070 Anderlecht
   Tél : 0483-599.229
   Email :
   Website : http://www.fourire.be
  Couscous aux lardons
  Van en door Farid Omri   

   

 • Palimpseste Voorstelling

  Les Brigittines à 20.30

  Soirée composée de 2 spec...

  14,00 €
  8,00 €
  4
  Vanaf 14u*

  Meer info

  • Korte Brigittinenstraat, 1 - 1000 Brussel
   Tél : 02-213.86.10
   Email :
   Website : http://www.brigittines.be
  Palimpseste
  Compagnie Michèle Noiret

  Solo Stockhausen (1997) in een nieuwe versie van Michèle Noiret Palimpseste is ontsproten aan de idee dat de creatie van een werk even goed een nieuwe interpretatie kan zijn van een bestaand werk dat opnieuw wordt uitgevonden. Solo Stockhausen was een eerbetoon aan de invloed die componist Karlheinz Stockhausen heeft gehad op het choreografische werk van Michèle Noiret. Ze ontmoette de componist bij het prille begin van haar loopbaan. In 2004 maakte Thierry Knauff met Solo een filmische versie van de voorstelling. Nu neemt de choreografe de film als inspiratiebron om naar het podium terug te keren. Zo creëert ze een soort van palimpsest, waarin de sporen van de voorstelling en de film de ingrediënten vormen voor een nieuwe versie. Een roerend voorbeeld van een artistieke aanpak die een constante inspiratiebron vindt in de relatie tussen dans en film. Deze versmelten in een originele, dramaturgische stijl, maar de eigenheid van beide disciplines blijft altijd nazinderen. Ontmoeting met de artiesten na de voorstelling op 24/10

   

   

 • Homme de Terre Voorstelling

  La Samaritaine à 20.30

  Uniek categorie

  15,00 €
  8,50 €
  6
  Vanaf 14u*

  Meer info

  • Samaritanessestraat, 16 - 1000 Brussel
   Tél : 02-511.33.95
   Email :
   Website : http://www.lasamaritaine.be
  avn en door Pierre Wayburn   

   

 • Réveil de dingue Voorstelling

  Koek's Théâtre à 20.30

  Retrait des places à parti...

  18,00 €
  10,00 €
  4
  Vanaf 14u*

  Meer info

  • , 18 - 1081 Koekelberg
   Tél : 02-428.66.79
   Email :
   Website : http://www.koeks.be
  Réveil de dingue   

   

 • Marathon Du Rire de Bruxelles (MDR de BXL) Voorstelling

  CC Jacques Franck à 20.30

  Uniek categorie

  12,00 €
  7,00 €
  10
  Vanaf 14u*

  Meer info

  • Waterloose stwg., 94 - 1060 Sint-Gillis
   Tél : 02-538.90.20
   Email :
   Website : http://www.lejacquesfranck.be
  Marathon Du Rire de Bruxelles (MDR de BXL)   

   


 • Cinéma

 • Titel en locatie
  Normale prijs
  Arsène-prijs
  Plaatsen
  Online bestellen
 • The Grand Budapest Hotel Cinema

  Cinema Aventure à 14.00

  Uniek categorie

  9,00 €
  5,50 €
  10
  Vanaf 14u*

  Meer info

  • Centrumgalerij, 57 - 1000 Brussel
   Tél : 02-219.92.02
   Email :
   Website : http://www.cinema-aventure.be   

   

 • Under the skin Cinema

  Cinema Aventure à 19.30

  Uniek categorie

  9,00 €
  5,50 €
  10
  Vanaf 14u*

  Meer info

  • Centrumgalerij, 57 - 1000 Brussel
   Tél : 02-219.92.02
   Email :
   Website : http://www.cinema-aventure.be   

   

 • Boyhood Cinema

  Cinema Aventure à 15.30

  Uniek categorie (heure: 15.30)

  9,00 €
  5,50 €
  10
  Vanaf 14u*

  Uniek categorie (heure: 18.30)

  9,00 €
  5,50 €
  10
  Vanaf 14u*

  Meer info

  • Centrumgalerij, 57 - 1000 Brussel
   Tél : 02-219.92.02
   Email :
   Website : http://www.cinema-aventure.be   

   

 • The Hundred-Foot Journey Cinema

  Cinema Aventure à 14.00

  Uniek categorie

  9,00 €
  5,50 €
  10
  Vanaf 14u*

  Meer info

  • Centrumgalerij, 57 - 1000 Brussel
   Tél : 02-219.92.02
   Email :
   Website : http://www.cinema-aventure.be   

   

 • A Most Wanted Man Cinema

  Cinema Aventure à 21.30

  Uniek categorie

  9,00 €
  5,50 €
  10
  Vanaf 14u*

  Meer info

  • Centrumgalerij, 57 - 1000 Brussel
   Tél : 02-219.92.02
   Email :
   Website : http://www.cinema-aventure.be   

   

 • Yam Dam Cinema

  Cinema Aventure à 16.10

  Uniek categorie

  9,00 €
  5,50 €
  10
  Vanaf 14u*

  Meer info

  • Centrumgalerij, 57 - 1000 Brussel
   Tél : 02-219.92.02
   Email :
   Website : http://www.cinema-aventure.be   

   

 • The Salvation Cinema

  Cinema Aventure à 17.40

  Uniek categorie

  9,00 €
  5,50 €
  10
  Vanaf 14u*

  Meer info

  • Centrumgalerij, 57 - 1000 Brussel
   Tél : 02-219.92.02
   Email :
   Website : http://www.cinema-aventure.be   

   

 • Tokyo Anyway Cinema

  Cinema Aventure à 14.00

  Uniek categorie (heure: 14.00)

  9,00 €
  5,50 €
  10
  Vanaf 14u*

  Uniek categorie (heure: 16.10)

  9,00 €
  5,50 €
  10
  Vanaf 14u*

  Meer info

  • Centrumgalerij, 57 - 1000 Brussel
   Tél : 02-219.92.02
   Email :
   Website : http://www.cinema-aventure.be   

   

 • Mommy Cinema

  Cinema Aventure à 16.00

  Uniek categorie (heure: 16.00)

  9,00 €
  5,50 €
  10
  Vanaf 14u*

  Uniek categorie (heure: 18.50)

  9,00 €
  5,50 €
  10
  Vanaf 14u*

  Uniek categorie (heure: 21.20)

  9,00 €
  5,50 €
  10
  Vanaf 14u*

  Meer info

  • Centrumgalerij, 57 - 1000 Brussel
   Tél : 02-219.92.02
   Email :
   Website : http://www.cinema-aventure.be   

   

 • Les combattants Cinema

  Cinema Aventure à 21.20

  Uniek categorie

  9,00 €
  5,50 €
  10
  Vanaf 14u*

  Meer info

  • Centrumgalerij, 57 - 1000 Brussel
   Tél : 02-219.92.02
   Email :
   Website : http://www.cinema-aventure.be   

   

 

Hoe werkt het ?

Voorstellingen en concerten voor de avond zelf aan halve prijs.

Ticketverkoop:

* Aan de ticketbalie - Info point VISITBRUSSELS - Koningsstraat 2 - 1000 Brussel
van dinsdag t/m zaterdag van 12u30 tot 17u00


Online op www.arsene50.be
van dinsdag t/m zaterdag van 14u tot 17u30

De tickets voor zondag en maandag worden op ZATERDAG verkocht.

Wij vragen u met aandrang om niet te telefoneren naar de BIP. Daar zullen ze uw vragen immers niet kunnen beantwoorden vermits zij niets te maken hebben met onze werking.

Telefonisch reserveren is niet mogelijk!

Newsletter

Om elke dinsdag op de hoogte te blijven van ons weekaanbod kunt u zich inschrijven op onze nieuwsbrief.

Deze informatie is echter onder voorbehoud. Elke dag moet het effectieve en definitieve aanbod van Arsène 50 geraadpleegd worden op de website

Agenda.be

www.agenda.be

 

Arsène 50 is een initiatief van VISITBRUSSELS.

Met de steun van:

VISITBRUSSELS

Commission Communautaire Française La libre Belgique

BDW Agenda

Vlaamse Gemeenschapscommissie